Over Mattie Amsterdam

Over Mattie Amsterdam

Hoi! Wat super leuk dat je Mattie Amsterdam gevonden hebt!

Laat ik mij even voorstellen, ik ben Tessa. Moeder van 4 kids en in het dagelijks leven projectleider bij een ingenieursbureau. Als half Spaanse / half Nederlandse kwam ik veel bij mijn Spaanse oma in Spanje. Die kon naar een kledingstuk kijken en zo iets namaken. Dat bracht altijd veel verwondering. Mijn moeder bleek dat ook te kunnen en zo belandde ik ook na wat uren oefenen achter de naaimachine.

Toen ik zelf zwanger werd, kon ik niet vinden wat ik wilde. Gewoon een verschoonmat van een goed formaat. Die redelijk klein kan wegvouwen in je tas en die ruimte biedt voor doekjes en luiers. Zo hoef je alleen je kind en je matje mee te nemen, naar waar je je kind zou willen verschonen. Een knipoog naar mijn roots vond ik ook belangrijk. Daarom importeer ik tot op de dag van vandaag nog steeds alle stoffen uit Spanje. Zo krijg je een uniek product en gaat altijd alles door mijn handen heen. Uiteraard zijn ze allemaal verantwoord en/of gerecycled. 

Ook was het belangrijk dat de mat goed schoon te maken was en een hip kleurtje zou ook niet misstaan. Zo is het idee van deze mat geboren. Na veel mensen de mat te hebben gegeven voor kraam feestjes en babyshowers, kreeg ik steeds vaker de vraag waar ik de mat kocht. Zo doende ben ik wat meer matjes gaan maken en ontstond mijn eigen site.

Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier en gemak aan beleven als ik. Ben je blij? Spread the word! Ben je niet blij? neem dan alsjeblieft contact op. Ik vind niets belangrijker dan een goed en tevreden gevoel.

Liefs,

Tessa

 

Back to blog